Openingsuren

Hieronder vind je een overzicht van onze reguliere openingsuren. Wij zijn ook open op feestdagen. Omwille van grote reservaties, races of andere redenen kunnen de vaste openingsuren soms afwijken. Kom niet voor onaangename verrassingen te staan en kijk steeds op onderstaande online kalender.

Uitzonderlijk gesloten t.e.m. 19 april 2020

Het kan U ondertussen niet ontgaan zijn dat het Corona virus een belangrijke impact heeft op onze samenleving.  Ook Karting Genk, Home of Champions dient hierin zijn verantwoordelijkheid te nemen.

Dit betekent concreet dat wij tot en met 19 april 2020 beide circuit zullen sluiten voor de privé karts, kartverhuur. Bovendien zal ook de horeca gedurende deze periode gesloten zijn.  De groothandel blijft wel actief maar zal ongetwijfeld hinder ondervinden van de maatregelen die de Belgische regering heeft opgelegd. Wij hopen jullie een update te kunnen geven nadat de Belgische regering een evaluatie van de opgelegde maatregelen heeft genomen.

Check onze online kalender

Voor huurkarters (je hebt geen eigen kart)

Check steeds onze geüpdatete online kalender voor huurkarters voor evt. uitzonderlijke sluitingen. Wil je op het pro circuit huurkarten?
Bekijk hier alle mogelijkheden

Voor karteigenaars (je hebt een eigen kart)

Check de online kalender voor karteigenaars alvorens je komt rijden.

Info

Karting Genk
Damstraat 1
3600 Genk
+32 89 65 81 82
+32 89 65 85 32
events@kartinggenk.be